Jos valitset Käynnistä uudelleen tietokoneen käynnistämiseksi uudelleen, muisti ei tyhjennä, mutta sen sammuttaminen ja uudelleen käynnistäminen takaa, että muisti tyhjennetään ja järjestelmä nollataan.