Aina kun suljet incognito-ikkunan ja avaat sen uudelleen, se tyhjentää automaattisesti välimuistin ja evästeet edellisestä istunnosta vaikuttamatta tavallisiin selainikkunoihin.
Onko incognito sama kuin välimuistin tyhjentäminen?
Aina kun suljet incognito-ikkunan ja avaat sen uudelleen, se tyhjentää automaattisesti välimuistin ja evästeet edellisestä istunnosta vaikuttamatta tavallisiin selainikkunoihin.