Pyörä

Kuinka pitkä PUBG-klassikkoottelu on?

Tyypillinen tpp squad erangelin klassikkoottelu kestää 30-32 minuuttia. Vaikka maalialue voi kestää 34–35 minuuttia.

Kuinka pitkä ottelu on PUBG:ssä?

PUBG Mobilessa on samanlainen pelattavuus kuin alkuperäisessä PlayerUnknown’s Battlegroundsissa. Pelaajat hyppäävät laskuvarjolla syrjäiselle saarelle ja taistelevat pysyäkseen viimeisenä seisomassa, kilpailevat yksin tai kahden tai neljän hengen joukkueissa riippuen ennen ottelua valitusta pelitilasta. Jokainen ottelu kestää noin 30 minuuttia.

Mikä on klassinen vastaavuus PUBG:ssä?

Classic Mode on ensimmäinen ja eniten pelattu pelitila PUBG Mobilessa. Sitä voidaan pelata yksin, duona ja joukkueena.

Kuinka kauan Sanhok-ottelu kestää?

Toisaalta keskimääräinen ottelu Sanhokissa kestää vain noin 18-23 minuuttia, mikä tarkoittaa vähemmän selviytymisaikaa ja siten vähemmän sijoituspisteitä. Eli Erangel on turvallisempi valinta ranking push -tarkoituksiin.

Kuinka kauan PUBG TDM kestää?

Enin 10 minuutin aikana tappoinut tai 40 tappoa ensimmäisenä saavuttanut joukkue voittaa kierroksen, ja 2 kierroksen voittoa varmistaa ottelun voiton.