Hoe vernieuw je het netwerk op de iPhone?
Reset uw netwerkinstellingen Ga naar Instellingen > Algemeen > Overzetten of resetten [Apparaat] > Resetten > Reset netwerk instellingen. Hiermee worden ook wifi-netwerken en…
Reset uw netwerkinstellingen Ga naar Instellingen > Algemeen > Overzetten of resetten [Apparaat] > Resetten > Reset netwerk instellingen. Hiermee worden ook wifi-netwerken en…
Er worden geen gegevens of media verwijderd. Netwerkinstellingen resetten: Alle netwerkinstellingen worden verwijderd. Bovendien wordt de apparaatnaam toegewezen in Instellingen > Algemeen > Over…
Aangezien het resetten van het netwerk alle ingestelde verbindingsinstellingen verwijdert, moet u dit altijd als laatste methode voor probleemoplossing gebruiken. Dat voorkomt onnodige problemen…
Als u de netwerkinstellingen reset, worden sommige gegevens van uw apparaat verwijderd, maar niet alle. Brad Stephenson is een freelance schrijver van tech- en…
Klik met de rechtermuisknop op het Wi-Fi-signaal en selecteer Netwerkcentrum openen. Selecteer Een nieuwe verbinding of netwerk instellen. Selecteer Handmatig verbinding maken met een…
Netwerkinstellingen resetten Ga naar Instellingen > Algemeen > Resetten > Selecteer in het volgende scherm de optie Netwerkinstellingen resetten. Tik in de bevestigingspop-up op…
Kan ik na de migratie Minecraft: Java Edition en de Windows-versie van Bedrock spelen met hetzelfde account? Als je je Mojang-account migreert naar een…
Houd er rekening mee dat uw Microsoft Gamertag en uw Minecraft-gebruikersnaam onafhankelijk van elkaar zijn en aanvullende informatie vindt u hier. Je Minecraft-gebruikersnaam wordt…
ze verwijderen geen accounts. probeer contact op te nemen met hun ondersteunings-e-mailadres of blader door de ondersteuningsthreads: help.minecraft.net/hc/en-us/sectie… Zullen alle Mojang-accounts worden verwijderd? Komt…
Ja, het wordt opgeslagen in je Microsoft-account via de cloud. Worden Minecraft-basiswerelden opgeslagen? Bedrock-editie Elke wereld wordt opgeslagen in een eigen aparte map in…
Werelden zijn niet gekoppeld aan een Minecraft-account. Singleplayer-werelden worden lokaal op de computer opgeslagen. Dus als u verschillende computers of verschillende computeraanmeldingen gebruikt, kunt…
1: Je hebt Minecraft gekocht met een ander account dan waarmee je probeerde in te loggen. 2: Je hebt geprobeerd een andere editie van…