Raak ik iets kwijt als ik de netwerkinstellingen op de iPhone reset?
Er worden geen gegevens of media verwijderd. Reset netwerkinstellingen: Alle netwerkinstellingen worden verwijderd. Bovendien is de apparaatnaam die is toegewezen in Instellingen > Algemeen…