Hoe maak ik handmatig verbinding met een netwerk?
Klik met de rechtermuisknop op het Wi-Fi-signaal en selecteer Netwerkcentrum openen. Selecteer Een nieuwe verbinding of netwerk instellen. Selecteer Handmatig verbinding maken met een…
Klik met de rechtermuisknop op het Wi-Fi-signaal en selecteer Netwerkcentrum openen. Selecteer Een nieuwe verbinding of netwerk instellen. Selecteer Handmatig verbinding maken met een…
Netwerkinstellingen resetten Ga naar Instellingen > Algemeen > Resetten > Selecteer in het volgende scherm de optie Netwerkinstellingen resetten. Tik in de bevestigingspop-up op…
Kan ik na de migratie Minecraft: Java Edition en de Windows-versie van Bedrock spelen met hetzelfde account? Als je je Mojang-account migreert naar een…
Houd er rekening mee dat uw Microsoft Gamertag en uw Minecraft-gebruikersnaam onafhankelijk van elkaar zijn en aanvullende informatie vindt u hier. Je Minecraft-gebruikersnaam wordt…
ze verwijderen geen accounts. probeer contact op te nemen met hun ondersteunings-e-mailadres of blader door de ondersteuningsthreads: help.minecraft.net/hc/en-us/sectie… Zullen alle Mojang-accounts worden verwijderd? Komt…
Ja, het wordt opgeslagen in je Microsoft-account via de cloud. Worden Minecraft-basiswerelden opgeslagen? Bedrock-editie Elke wereld wordt opgeslagen in een eigen aparte map in…
Werelden zijn niet gekoppeld aan een Minecraft-account. Singleplayer-werelden worden lokaal op de computer opgeslagen. Dus als u verschillende computers of verschillende computeraanmeldingen gebruikt, kunt…
1: Je hebt Minecraft gekocht met een ander account dan waarmee je probeerde in te loggen. 2: Je hebt geprobeerd een andere editie van…
Helaas is dit niet mogelijk. Dit komt omdat Minecraft op elk platform afzonderlijk wordt verkocht en gelicentieerd, en het overdragen van licenties is niet…
Alle informatie in je Mojang-account wordt overgezet naar je Microsoft-account, inclusief je in-game gebruikersnaam, werelden, inhoud en capes. Wat doet het toevoegen van een…