Ce se întâmplă dacă ștergi Mac-ul?
Vă șterge conținutul și setările, precum și orice aplicație pe care le-ați instalat. Șterge toate volumele (nu doar volumul la care vă aflați). Dacă…
Vă șterge conținutul și setările, precum și orice aplicație pe care le-ați instalat. Șterge toate volumele (nu doar volumul la care vă aflați). Dacă…
Pentru a reseta Mac-ul, mai întâi reporniți computerul. Apoi apăsați și mențineți apăsat Command + R până când vedeți sigla Apple. Apoi, accesați Disk…
Pasul 1 Deschideți meniul Apple > Preferințe de sistem. Pasul 2 În colțul din stânga sus al ecranului, lângă meniul Apple, faceți clic pe…
Apăsați și mențineți apăsată tasta Shift și faceți clic pe opțiunea Restart. Faceți clic pe butonul Restart Anyway, dacă vi se solicită. Faceți clic…
Nu. Reinstalarea macOS nu trebuie să șterge toate celelalte date pe care le-ați stocat. Este adesea recomandat să reinstalați macOS pe deasupra instalării curente.…
Din meniul Apple din colțul ecranului, alegeți Preferințe de sistem. Din meniul System Preferences din bara de meniu, alegeți Erase All Content and…
Nu. Reinstalarea macOS nu trebuie să șterge toate celelalte date pe care le-ați stocat. Este adesea recomandat să reinstalați macOS pe deasupra instalării curente.…
Reporniți Mac-ul dvs. Alegeți meniul Apple > Închideți, apăsați și mențineți apăsat butonul de pornire până când apare „Se încarcă opțiunile de pornire”, selectați…
Apăsați și mențineți apăsat butonul de reducere a volumului și continuați să îl țineți apăsat, apoi apăsați și țineți apăsat și butonul de pornire…
Comanda (⌘)-R: porniți din sistemul de recuperare macOS încorporat. Sau utilizați Opțiune-Comandă-R sau Shift-Opțiune-Comandă-R pentru a porni din macOS Recovery pe internet. macOS Recovery…
Nu, modul de recuperare nu șterge totul pe Mac – cel puțin de la sine. Este doar o stare sau un mod care permite…