Cum dezinstalez complet Adobe Acrobat?
Pași pentru dezinstalarea Acrobat din Panoul de control În Panoul de control, selectați Programe > Program și caracteristici. Din lista de programe instalate, selectați…
Pași pentru dezinstalarea Acrobat din Panoul de control În Panoul de control, selectați Programe > Program și caracteristici. Din lista de programe instalate, selectați…
Dezinstalarea nu afectează niciunul dintre fișierele PDF pe care le aveți pe computer. Desigur, este posibil să nu le puteți deschide decât dacă instalați…
Verificați notificările Notificările Creative Cloud sunt de obicei actualizări despre aplicațiile dvs., sincronizarea fișierelor, fonturile Adobe, evenimente legate de aplicațiile și serviciile dvs., mesaje…
În Finder, navigați la Aplicații/Utilități/Adobe Installers. Faceți dublu clic pe programul de dezinstalare al produsului pe care doriți să îl eliminați. Urmați instrucțiunile de…
Un ID Adobe este un cont de utilizator care vă oferă acces la toate serviciile și domeniile web Adobe, inclusiv Adobe.com, Acrobat.com, Photoshop.com, Adobe…
Luați Adobe Marketing Cloud ca exemplu. Compania colectează date atunci când utilizați aplicația desktop, aplicația mobilă, încărcați conținut pe serverele sale, propriile site-uri web,…
Ce serviciu cloud folosește Adobe? Adobe folosește AWS pentru a oferi clienților săi medii de operare de mai mulți terabyte. Prin integrarea sistemelor sale…
Folosim informațiile dumneavoastră personale pentru a vă permite să vă înregistrați la Adobe și să vă oferim Serviciile și Software-ul nostru, precum și alte…
Trimite & Track este un serviciu Adobe Document Cloud. Utilizați Trimiteți & Urmăriți pentru a trimite fișiere ca linkuri, urmăriți fișierele pe care le…
Adobe Acrobat Sign — soluția de semnătură electronică preferată de la Microsoft — și Adobe Acrobat sunt integrate direct în aplicațiile Microsoft 365, astfel…
Vă puteți anula oricând abonamentul prin intermediul paginii Contului Adobe sau contactând Asistența pentru clienți. Dacă anulați în perioada de probă, nu veți fi…
Timp de 14 zile de la înscrierea în planul ales, vă puteți șterge contul și chiar puteți solicita o rambursare pentru orice plată percepută.…