Kommer jag att förlora något om jag återställer nätverksinställningarna på iPhone?
Om du återställer nätverksinställningarna på din iPhone raderas all internet- och nätverksrelaterad data som lagras på din enhet. Detta inkluderar namn på WiFi-nätverk, lösenord,…